dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Amasya’yı Ankara’da Temsil Ettiler


facebook-paylas
Tarih: 09-05-2024 09:11

Amasya’yı Ankara’da Temsil Ettiler

Amasya Yeşilırmak İzcilik Spor Kulübü ve Amasya Börü Spor Kulübü izci, izci gönüllüleri ve izci liderleri ile 01 Mayıs- 04 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara Çamlıdere-Çamkoru Tabiat Parkında yapılan Kulüpler kampına katılarak Amasya’yı en güzel bir şekilde temsil ettiler.

Amasya Yeşilırmak İzcilik Spor Kulübü Başkanı Cafer Turgut, Kulüp önderi izci lideri Abdulvahap Bozkurt, Börü Spor Kulübü İzci Lideri Ömer Kasap, İzci gönüllüleri ve izciler kampa katıldılar.

İzciler bu kamp süresince çeşitli eğitsel etkinliklere de katıldı. Zorlu doğa kampında çadır kurma, çadırda yaşama teknik ve becerilerini elde ettiler. Çamkoru Tabiat Parkı alanındaki doğal güzellikleri yerinde görerek, ailesinden uzakta sıfır oksijeni koklayarak çadırda yatma ve her türlü doğal şartlarda hayatlarını idame ettirmeyi öğrendiler. İzciler kamp bitiminde Anıtkabir'i de ziyaret ederek, Ataya saygı ve minnetlerini sundular. İzciler sağ salim Amasya'ya döndüler. İzci liderleri tüm çocuk ve gençleri izcilik faaliyetlerine katılmaya davet ettiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI