dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Amasyalılar İlk Oto-Alım Satım Pazarında Buluştu


facebook-paylas
Tarih: 06-05-2024 09:20

Amasyalılar İlk Oto-Alım  Satım Pazarında Buluştu

Amasya Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi’nin talimatlarıyla her cumartesi günü Çelebi Kent Meydanında açılacak olan ikinci el oto pazarın ilki açıldı.

Daha ilk günden sabahın erken saatlerinde yüzlerce araç tutkunu oto pazarına akın etti. Satıcılar açık alanlarda da araçlarını sergiledi.

Sabah saatlerinde açılan oto pazarı ilk günden tıklım tıklım doldu. 09.00-13.00 saatleri arasında açık kalacak olan oto pazarına ilgi oldukça yoğun oldu. Yüzlerce vatandaş, araçları incelemek için Çelebi Kent Meydanında kurulan Oto Pazarının yolunu tuttu.

Pazarın en gözde aracı ise 1992 model Serçe araç oldu.

Serçe’nin aç sahibi Emre Ateş, “Amasya’mızda Çelebi Mehmet Meydanında ilk ikinci el oto alım satım pazarımız açıldı. Buranın açılması biz otomobil sahipleri de bu pazarın açılmasından oldukça memnunuz. Sağ olsun Belediye Başkanımız bizlere böyle bir yer vererek imkan sağladı.   Aracım pazarda oldukça ilgi gördü.

Aracımız hatasız olup, değişeni, boyası vesairesi hiçbir şey yoktur. Aracımız özenle toplanmıştır. Aracımız nostaljik bir araç olduğu için ayrı bir ilgi alaka var. Doksan iki model. Alıcılarımızı bekliyoruz.  Pazara da ilgi yüksek kalabalık bir ziyaretçi akını var. Herkes aracını getirmiş. Şimdiden alana da satana da araçlar hayırlı olsun. Ben Belediye Başkanımız Turgay Sevindi beyefendiye ayrıca teşekkür ediyorum. Bize böyle bir yer temin ettiği için çok memnun kaldık, tekrara teşekkür ediyorum. Her cumartesi günü kurulacak oto pazarında buluşalım diyorum” şeklinde konuştu.

Pazarı gezen vatandaşlarda, ilk günün ilk saatlerinde yoğunluk yaşandığını olduğunu ifade ederek, vatandaşlar da bu pazarı çok beğendiklerini söylediler.   Vatandaşlar bu pazarı hizmete açan Belediye Başkanı Turgay Sevindi’ye teşekkür ettiler.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI