dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



“Aybüke; Öğretmen Oldum Ben !" Filmini İzlediler


facebook-paylas
Tarih: 27-12-2023 09:46

“Aybüke; Öğretmen Oldum Ben !

Amasya Valisi Yılmaz Doruk'un eşi Meral Doruk, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben !" adlı filmi izleyerek duygusal anlar yaşadı.

Vali eşi Meral Doruk, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın babasının da katıldığı programda, tüm Şehit Öğretmenleri minnetle anarak duygu dolu bir konuşma yaptı.

Film gösterimi etkinliğinde, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın öğretmenlik serüvenine odaklanan belgesel, izleyicilere duygusal anlar yaşatırken, eğitim ve öğretmenlik mesleğine vurgu yaptı.

Meral Doruk, programda, "Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan bu dokunaklı filmi izlemek, hem onun aziz hatırasını yaşatmak adına hem de eğitim camiasına olan saygımızı bir kez daha göstermek adına önemliydi. Bu vesileyle, tüm Şehit Öğretmenlerimizi minnetle yâd ediyor, onların ailelerine sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Programa katılan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın babası da duygusal bir konuşma yaparak kızının eğitim sevgisini ve özverisini vurguladı. Katılımcılar, film sonrasında Şehit Öğretmenin anısına düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek duygu dolu anlar yaşadılar.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan bu film gösterimi, toplumda eğitim ve öğretmenlik mesleğine duyulan saygının bir ifadesi olarak değerlendiriliyor. Programın ardından katılımcılar, Şehit Öğretmenin emanet ettiği değerleri yaşatma ve öğrencilere olan sevgisiyle hatırlanma arzusunu taşıdılar.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI