dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Başkan Küp: "Engellilerin Sorunlarını Birlikte Çözeceğiz"


facebook-paylas
Tarih: 15-05-2024 09:02

Başkan Küp:

Engelliler Haftası münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya İl Başkanı İlker Küp, İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu ve il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şubesi Başkanı Emine Hicin Arslan, Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Musa Demiryarar ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Başkan İlker Küp engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve şu ifadelerde bulundu: “Ülkemizde uygulanan politikalar nedeniyle sadece yılda bir hafta hatırlanan engellilerin yaşadığı sorunlar görmezden geliniyor. Tam eşitlik ilkesiyle engelli yurttaşlarımızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Hepimizin eşit olduğu günleri birlikte kucaklamak umuduyla...”dedi.

CHP heyeti, engellilerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerilerini tartıştı. Dernek üyeleri, yaşadıkları zorlukları ve taleplerini dile getirerek, CHP'nin kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Başkan Küp, ziyaretin sonunda, engellilerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirtti. Ayrıca, engellilerin sadece belirli gün ve haftalarda değil, her zaman hatırlanması ve desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI