dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino matadorbet
Bugun...



Başkan Sevindi’den Esnaflara Önemli Uyarı


facebook-paylas
Tarih: 16-05-2024 09:18

Başkan Sevindi’den Esnaflara Önemli Uyarı

Amasya Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi, son günlerde belediyeye gelen şikayetler üzerine esnaflara önemli uyarılarda bulundu. Başkan Sevindi, esnafların dükkan önlerindeki alanları ve işletmelerin kendi belirlenmiş alanlarını aşarak gerçekleştirdikleri işgallerle ilgili olarak gelen şikayetlerin arttığını belirtti.

Başkan Sevindi yaptığı açıklamada, "Esnaflarımızın dükkan önündeki işgalleri ve işletmelerin belirlenen alanların dışına çıkarak daha fazla alanı işgal etmeleri konusunda vatandaşlarımızdan birçok şikayet almaktayız. Bu durum hem kent estetiğini bozmakta hem de vatandaşlarımızın yürüyüş yollarını ve kamusal alanları kullanmalarını zorlaştırmaktadır" dedi.

Ayrıca Türkçe tabela kullanımının önemine de dikkat çeken Başkan Sevindi, "Şehrimizde Türkçe tabela kullanımı konusunu da önemsiyoruz. İşletmelerimizin bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Sevindi, esnaflardan işgal konusunda daha duyarlı olmalarını ve kurallara uymalarını istedi. Tüm esnaflara hayırlı günler ve bol kazançlar dileyen Sevindi, "Belediye olarak amacımız, hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlamaktır. Bu nedenle hep birlikte kurallara uyarsak daha güzel ve düzenli bir şehirde yaşayabiliriz" şeklinde konuştu.

Belediyenin denetim ekiplerinin bu konudaki denetimlerini artıracağını belirten Sevindi, "Gereken önlemleri alarak, kurallara uymayan işletmelere yaptırımlar uygulayacağız. Hepimizin ortak amacı, Amasya’mızın daha yaşanabilir ve düzenli bir şehir olmasıdır" dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI