Bugun...



Gazetecilik ve Yayıncılık AŞ'den Başkan Yardımcısı İşbilir’e Hayırlı Olsun Ziyareti


facebook-paylas
Tarih: 03-05-2024 09:18

Gazetecilik ve Yayıncılık AŞ'den Başkan Yardımcısı İşbilir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Amasya Gazetecilik ve Yayıncılık AŞ'ye bağlı Yeşilırmak Gazetesi ve Objektif internet haber siteleri imtiyaz sahipleri, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart seçimlerinden sonra atanan Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir, yeni görevinde başarılar dileyen medya temsilcilerini ağırladı.

Yeşilırmak Gazetesi ve Objektif internet haber siteleri imtiyaz sahipleri, Amasya'nın yerel basını olarak, belediye yönetimine desteklerini sunmak ve işbirliği içinde hareket etmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyarette İşbilir'e başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında konuşan imtiyaz sahipleri, Amasya'nın kalkınması ve gelişmesi için basın olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Ayrıca, Amasya halkının haber alma özgürlüğünü ve doğru bilgiye ulaşma hakkını savunacaklarını belirttiler.

Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel basının Amasya'nın gelişimine katkı sağlayacak önemli bir paydaş olduğunu ifade etti. İşbilir, basın mensuplarıyla sıkı bir iletişim içinde olacaklarını ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI