dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



“Komik Oluyorsunuz !”


facebook-paylas
Tarih: 08-05-2024 08:55

“Komik Oluyorsunuz !”

Türk Eğitim-Sen Amasya Şube Başkanı Kamil Terzi, yıllarca mülakat marifeti ile çatır çatır kul hakkı yiyenlerin, şimdilerde mülakata karşıymışçasına hareket ettiklerini belirterek, “Yönetici atamalarında, görevde yükselmelerde ve hatta bir dönem ilk atamalarda şımarık ve arsız edalarla elinizde listelerle mülakat komisyonlarının tepesine çöreklendiğinizi kimse unutmadı!” dedi.

“2016’da mülakatlı ve çakılı sözleşmeli istihdam hayata geçirildiğinde, hangi sendikalar İPTALİ için YARGIYA başvurmuştur?” diye soran Başkan Terzi  açıklamasında şunları söyledi:

“Kamu yönetimindeki ağababaları ve emir erleri işbirliğiyle yıllarca mülakatlar marifetiyle çatır çatır kul hakkı yiyenler, şimdi göğüsleyemedikleri tepkiler karşısında mülakata karşıy-mış gibi kıvırıyorlar!

Yemezler beyleer!

Yönetici atamalarında, görevde yükselmelerde ve hatta bir dönem ilk atamalarda şımarık ve arsız edalarla elinizde listelerle mülakat komisyonlarının tepesine çöreklendiğinizi kimse unutmadı!

Yediğiniz haltların hesabını huzur-u ilahide zaten vereceksiniz.

İnşallah bu rezilliklerin müsebbipleri ve bu ahlaksızlıklara göz yumanların, adaletin terazisinde de hak ettikleriyle muhatap olduklarını dünya gözüyle de görürüz.

2016’da mülakatlı ve çakılı sözleşmeli istihdam hayata geçirildiğinde, hangi sendikalar İPTALİ için YARGIYA başvurmuştur?

Kamu yönetiminde adeta paralel bir otorite kuracaksınız, devletin makamlarını babanızın çiftliği gibi arsızca kullanacaksınız, yıllarca mülakatlarda her türlü ahlaksızlığı sergileyeceksiniz, mülakat uygulamalarına karşı yıllarca tek kelam etmeyeceksiniz, mülakatı getiren düzenlemelerin iptali  için yargıya dahi başvurmayacaksınız; ama kamuoyundaki tepkiler artık göğüslenemeyecek  düzeye gelince ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanı mülakatı kaldıracağız tavrını sergileyince -mış gibi yaparak mülakata karşı edalarına soyunacaksınız!

Komik oluyorsunuz.

İnanın bunu, koşulsuz biat ettirdikleriniz dahi yemez!”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI