dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Konuşma Kulübü Öğrencilerinin İngilizce Yetenekleri Parlıyor


facebook-paylas
Tarih: 09-05-2024 09:15

Konuşma Kulübü Öğrencilerinin  İngilizce Yetenekleri Parlıyor

Amasya'da bir eTwinning projesi kapsamında Amasya Ziyapaşa Ortaokulu'nun girişimiyle Uluslararası Konuşma Kulübü kuruldu. Proje, Amasya'da bulunan çeşitli okulların yanı sıra Avrupa'dan Polonya, Litvanya, Slovakya ve Hırvatistan gibi ülkelerin katılımıyla gerçekleşti.

Amasya Sosyal Bilimler Lisesi, Şeyhcui Şehit Aziz Sağlam İmam Hatip Ortaokulu, Çelebi Mehmet Ortaokulu ve Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin de katkı sağladığı projede öğrenciler, İngilizce olarak fikirlerini paylaşma fırsatı buldu. Konuşma kulübü, çevrimiçi ortamda düzenlenen etkinliklerle hobilerden spora, dil öğrenmeden geleneksel yemeklere kadar birçok konuda öğrencilerin bir araya gelmesine imkan tanıdı.

Projeye katılan okullar arasında gerçekleştirilen uluslararası karma gruplarda öğrenciler, çeşitli web 2.0 araçlarıyla çalışmalarını sürdürdü. Ortak ürünlerin de geliştirildiği projede, öğrencilerin yaratıcılığı ve işbirliği ön plandaydı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliklere Amerikalı gezgin John Brennan'ın da katılması, projeye ayrı bir renk kattı. Brennan'ın deneyimleri ve öğrencilerle paylaştığı bilgiler, katılımcıların ilgisini çekti ve etkinliklerin daha da verimli geçmesini sağladı.

Uluslararası Konuşma Kulübü, öğrencilerin dil becerilerini geliştirme, kültürel etkileşimi artırma ve farklı ülkelerden akranlarıyla iletişim kurma fırsatı sunarak eğitimde uluslararası işbirliğinin önemine vurgu yapıyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI