dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Maydanoz Saplarından “Ölüm Kadın Meselesi”


facebook-paylas
Tarih: 03-01-2024 09:17

Maydanoz Saplarından  “Ölüm Kadın Meselesi”

Maydanoz Sapları Tiyatro Ekibi, izleyicilerini etkileyici bir deneyimle buluşturmak için yeni bir oyunla sahne almaya hazırlanıyor. "ÖLÜM KADIN MESELESİ" adlı tiyatro oyunu, Amasya Belediyesi Kültür Merkezi Büyük Salonu’nda 6 Ocak Cumartesi saat 19.30'da seyircisiyle buluşacak.Maydanoz Sapları Tiyatro Ekibi, Feride, Ayşe, Hasret, Fatma gibi isimlerle değil, kadınlar olarak tanımlanan bireylerin ortak kaderini ve yaşadıkları kederi sahneye taşıyor. "ÖLÜM KADIN MESELESİ" adlı tiyatro oyunu, yalnızca onların trajedisini değil, aynı zamanda toplumun sessizliğini ve bu sessizlik karşısındaki utanç duvarını da gözler önüne seriyor.

Maydanoz Sapları Tiyatro Ekibi'nin bu etkileyici oyunu tek perde, trajedi ve dram türünde, yaklaşık 60 dakika sürecek. 6 Ocak Cumartesi günü saat 19.30'da Amasya Belediyesi Kültür Merkezi Büyük Salon'da sahnelenecek olan bu oyun, izleyicilere uzun süre unutamayacakları bir deneyim vaat ediyor.

Bilet fiyatı 50 TL olan etkinlik için biletler, Öncü Dürüm (Çarşı Şube) ve Study Coffee gibi fiziksel satış noktalarından temin edilebileceği gibi, Biletini.Al.com üzerinden de online olarak satın alınabilir. Etkinlik, 14 yaş ve üzeri seyircilere yöneliktir.

Maydanoz Sapları Tiyatro Ekibi, "ÖLÜM KADIN MESELESİ" ile seyircisini düşündüren, duygusal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Unutulmaz anlara tanıklık etmek isteyen tiyatro severler, bu önemli buluşmayı kaçırmamalı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI