dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Mimarlık Fakültesi 2. Geleneksel Öğrenci Çalışmaları Sergisi Düzenlendi


facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 09:03

Mimarlık Fakültesi 2. Geleneksel Öğrenci Çalışmaları Sergisi Düzenlendi

Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı sergi açılışı Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

Sergiye, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Şenol Şeker, il protokolü, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

 Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, sergide, öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyerek, başta Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Şenol olmak üzere emeği geçen akademik ve idari personel ile geleceğin mimarları öğrencilere teşekkür etti. Mimarlık Fakültesinin yaptığı çalışmalardan gurur duyduğu dile getiren Rektör Turabi, Mimarlık Fakültesinin Amasya Üniversitesi ve Amasya için önemli olduğunu ve bu tür etkinliklerin Şehir-Üniversite iş birliğine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Sergi açılışında, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Bilici ile Dr. Öğretim Üyesi Burcu Akbulut Bilici tarafından katılımcılara müzik dinletisi de sunuldu.

 Sergi, 30 Haziran 2024 tarihine kadar Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanı’nda açık kalacak.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI