dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino matadorbet
Bugun...



MYK üyesi Ak, "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" Programına Katıldı


facebook-paylas
Tarih: 14-05-2024 09:01

MYK üyesi Ak,

Amasyalı iş insanı ve MHP MYK üyesi Şuayip Ak, Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya beldesinde düzenlenen "CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE HEPİMİZİN" programına katıldı. Ak, programda önemli açıklamalarda bulundu ve seçim çalışmalarına destek verdi.

Ak, programla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları, teşkilat başkanımızın koordinasyonunda 'CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE HEPİMİZİN' programı kapsamında Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya beldesinde Milletvekilimiz Sn. Ahmet Özyürek, MYK Üyelerimiz Ahmet Kürşat Azkur, Özmen Alp Giray Erdemir, Mahmut Yalçın, MDK Üyemiz İlker İpek ve Sivas İl Başkanımız Hakan Uygun ile birlikte 2 Haziran'da yenilenecek olan Belediye Başkanlığı seçimi için hemşehrilerimizle bir araya geldik. İnanıyoruz ki açık ara farkla kazanacağız."dedi.

Ak'ın katılımıyla gerçekleşen program, seçim öncesi önemli bir adım olarak değerlendirilirken, MHP'nin seçim çalışmalarına olan desteğini de göstermiş oldu. Bu etkinlik, partililerin bir araya gelerek seçim stratejilerini belirlemesi ve halkla buluşması açısından da önem taşıyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI