Bugun...


Amasya Polisinden İlkokul Öğrencisine 23 Nisan Jesti
Tarih: 23-04-2024 09:15:22 Güncelleme: 23-04-2024 09:15:22


facebook-paylas



Amasya'da trafik polis ekipleri okul çıkışı bir öğrencinin ricasını kırmayarak ekip otosundan anons yaptırarak arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlattı. O anları bir veli cep telefonu ile saniye saniye kaydetti. Kent merkezindeki Bahçeleriçi İlkokulu önünde görev yapan trafik polis ekiplerinin yanına gelen bir öğrenci anons etmek istediğini söyledi. Öğrencinin ricasını kırmayan polis ekipleri megafonla anons yapmasına izin verdi. Megafonu eline alan öğrenci “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” diye seslenerek arkadaşlarının bayramını kutladı. Bu güzel anlar okul bahçesinde ve etrafında bulunanların yüzlerinde tebessüme neden oldu. İlkokul öğrencisi daha sonra polislere ricasını kırmadıkları için teşekkür etti. Ayrıca polis memurunun da “sizleri seviyorum çocuklar” anonsu öğrenci ve veliler tarafından takdirle karşılandı. Trafik ekiplerinin jesti, Bahçeleriçi İlkokulu öğrencileri arasında büyük bir sevinç ve heyecan yaşattı. O anları bir veli cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI