Bugun...


Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakim
Tarih: 05-01-2023 10:08:57 Güncelleme: 05-01-2023 10:08:57


facebook-paylas



Amasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardından fenalaşıp hayatını kaybeden Melis Kıymet (7) sınıfında anıldı. Arkadaşları, sırasını çiçeklerle süsleyip Melis için gözyaşı döktü. Olay, Cuma günü Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Çakı Semt Polikliniğinde meydana geldi. Nuran Zehra ve Çağlar Kıymet çiftinin tek çocuğu Melis Kıymet, boğaz ağrısı şikayetiyle Semt Polikliniği'ne götürüldü buradaki doktor tarafından Melis Kıymet'e antibiyotik iğneyle tedavi uygulandı. Daha sonra fenalaşan Melis Kıymet, kurtarılamadı. SIRASINA ÇİÇEK VE FOTOĞRAFI KONULDU Serdar Zeren İlkokulu 2/C sınıfı öğrencisi Melis Kıymet için sınıfında arkadaşları tarafından anma programı düzenlendi. Sınıf Öğretmeni Aysun Bütüner, rehber öğretmen eşliğinde çocukları Melis’in vefatı ile ilgili bilgilendirdi. Öğretmen Bütüner arkadaşlarına seslenerek,Çocuklar biliyorsunuz bundan sonra Melisa arkadaşınız aramızda, sınıfımızda olamayacak, onu kaybettik. Melis arkadaşımızı,çok güzel bir yere gönderdik. Onu hep böyle güzel okuması ve gülen gözleriyle hatırlayacağız. Ona dua edin’dedi. Melis Kıymet’in sırasına arkadaşları tarafından fotoğrafı ve çiçek bırakıldı. Duygusal anların yaşandığı sınıfta öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı.




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI