Bugun...


Sis Amasya’yı terk ediyor
Tarih: 06-01-2023 09:34:40 Güncelleme: 06-01-2023 09:34:40


facebook-paylas



Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. Yoğun sisle güne başlayan kent sakinleri bu sabah sis bulutlarının olmadığı bir güne başladı. Geçtiğimiz hafta etkili olan sis kente hâkim olurken bir taraftan da güzel görüntülerde oluşturdu. Hafta boyunca kente hâkim olan sis için kimi vatandaşlar güzel görüntüler oluşturmuş olsa da kimileri için çok soğuk bir hava ve çok bunaltıcı bir doğa olayıydı. Ayrıca etkili olan sis görüş mesafesini etkilediği için trafik şehirde hafta boyunca yavaş bir şekilde ilerledi. HAVA HEM SOĞUK DEĞİL, HEM DE SİS YOK Amasyalı vatandaşlardan Seda Karakaya, “Geçen haftadan beri her sabah yoğun sise uyanıyorduk. Göz gözü görmüyor derler ya öyleydi. Bu sabah sis Amasya’yı terk etmiş. Ayrıca sisli geçen günlerde Amasya çok soğuktu, bugün hava daha yumuşak. Araç kullanırken de görüş mesafesi kısalmış trafik yavaş yavaş ilerliyordu. Bu gün Amasya’da hava hem soğuk değil, hem de sis yok. Çok bunalmıştık sisten, inşallah güzel bir karda yağarda onun tadını da çıkarırız. Yoksa bu sene çok kuraklık olacak. Amasya’ya sisten sonra kar gelir beklentisindeyim” diye konuştu




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI