Bugun...


“Çocuk Şenliği’nde” Doyasıya Eğlendiler
Tarih: 25-04-2024 09:16:22 Güncelleme: 25-04-2024 09:16:22


facebook-paylas



Amasya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak adına özel bir etkinlik düzenledi. "Çocuk Şenliği" adı altında gerçekleştirilen etkinlik, çocukların yüzlerine bayram neşesi ve coşkusunu yansıttı. Şehzadeler Gezi Yolu'nda gerçekleşen etkinliğe, Amasya Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, çocuklar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Sevindi, çocukların mutlu anlarına şahitlik ederek onlarla yakından ilgilendi. Etkinlikte, çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenlendi. Sihirbaz gösterileri, çocuk animasyonları, Süpermen ve pamuk prenses gibi sevilen karakterlerin kostümleriyle çocuklarla buluşuldu. Ayrıca palyaçolar, karagöz-hacivat gösterileri, masal karakterleri ve yüz boyama gibi etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi. Çocukların sevincine ortak olan Başkan Sevindi, her yıl 23 Nisan'da çocuklara bu mutluluğu yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü kutlamak için bir araya geldiklerini vurgulayan Başkan Sevindi, geleceğin teminatı olan çocuklara sahip çıkacaklarını ve onların mutluluğu için çalışacaklarını dile getirdi. Etkinlikte çocuklar, müzikler eşliğinde oyunlar oynayarak ve ikramlarla keyifli bir gece geçirdiler. Başkan Sevindi ve diğer katılımcılar, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin bundan sonra da devam edeceği sözünü verdi.




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI