Bugun...


Muhacirler Derneği’nden Sevindi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Tarih: 26-04-2024 09:16:18 Güncelleme: 26-04-2024 09:16:18


facebook-paylas



Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Selanik Muhacirleri Derneği Başkanı Kahraman Pala ve Yönetim Kurulu Üyelerini belediyede misafir etti. Amasya Selanik Muhacirleri Derneği Başkanı Kahraman Pala ve yönetimi, Belediye Başkanı Sevindi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Pala dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Sevindi’ye bilgiler verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Sevindi “Burada bir kardeşiniz olarak her zaman yanındayız. Emanete ihanet etmeyeceğiz. Aldığımız oylar üzerimize emanet. Herkes bize destek çıktı, bizlerde o idareye sahip çıkacağız. Herkese hizmet edeceğiz. Verdiği oylar karşısında kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Ben bu şehirde büyüdüm ve itibar biriktirim her zaman söylerim. Bende bu itibari kaybetmek istemem. Makamlar gelip geçici. Yeniden sizin aranızda olduğum zaman herkesin yüzüne bakabilmeli, kafamı eğmemeliyim. Bu niyet ve düşünce ile çalışmak istiyoruz. Umarım şehrimizin eksiklerini gidebileceğimiz bir beş yıl olur” dedi. Amasya Selanik Muhacirleri Derneği Başkanı Kahraman Pala ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sevindi nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Kahraman Pala’nın hediye takdiminin ardından dernek üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesi ile ziyaret sona erdi.




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI