Bugun...


Yağışlı Hava Şemsiye Talebini Arttırdı
Tarih: 30-04-2024 09:15:56 Güncelleme: 30-04-2024 09:15:56


facebook-paylas



Amasya'da kış aylarının kurak geçmesinin ardından şehir, yağışlı bir havanın etkisi altına girdi. Yağışların başlamasıyla birlikte şemsiye talebinde artış yaşandı. Yağışsız günlerde satışlarda düşüş yaşayan esnaflar, yağmurun başlamasıyla birlikte hareketlilik yaşadı. Kent genelinde artan şemsiye talebi, esnafı memnun etti. Yağışın gelmesiyle birlikte şemsiye taleplerinin arttığını belirten esnaflar, şu şekilde konuştu: "Kış aylarında kurak bir dönem geçirdik. Yağmuru herkes bekliyordu, çiftçisinden, esnafına ve vatandaşına kadar herkes yağmurun gelmesini arzuluyordu. Amasya'mızda yağışlı havanın etkisi altına girdi ve ani bir şekilde başlayan yağmurlara hazırlıksız yakalananlar oldu. Yağmura ihtiyaç duyanlar da bizlerden şemsiye alışverişi yapıyor. Yağmurun yağmasıyla birlikte şemsiye satışlarımızda hareketlilik yaşanıyor. Her yaşa ve her bütçeye uygun şemsiyelerimiz bulunuyor." Yağmur bastırdığında şemsiye almak zorunda kalan bir vatandaş olan Hülya Bodur ise şunları söyledi: "Bugün sabah evden çıkarken ani bir yağmur başladı. Islanmamak için hemen bir şemsiye almak istedim. Çok çeşitli şemsiyeler olduğunu gördüm. Bütçeme uygun ve uzun ömürlü bir şemsiye almayı düşünüyorum. Esnaf arkadaşlar da çok çeşit sunuyorlar. Bir tane alacağım."




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI