dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Jandarma’dan Öğrencilere Trafik Eğitimi Semineri


facebook-paylas
Tarih: 09-05-2024 09:03

Jandarma’dan Öğrencilere Trafik Eğitimi Semineri

Amasya İl Jandarma Komutanlığı, 04-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında icra edilen Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik önemli bir faaliyet gerçekleştirdi. Çiğdemlik, Sarıalan ve Belmebük İlköğretim Okullarından toplam 40 öğrenciye trafik eğitim parkında trafik kurallarını öğrenmeleri ve trafik bilinci kazanmaları için eğitim verildi.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Trafik Jandarması Timleri tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde, öğrencilere trafik kuralları, trafik işaretleri ve trafik güvenliği konularında detaylı bilgiler aktarıldı. Öğrenciler, trafik eğitim parkında uygulamalı olarak trafik simülasyonlarına katılarak pratik bilgiler edindi ve trafikte nasıl güvenli hareket edeceklerini öğrendiler.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, bu tür etkinliklerin trafik bilincinin oluşturulması ve trafik kazalarının önlenmesi açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Trafik Haftası etkinlikleriyle birlikte, özellikle genç nesillerin trafik kurallarına uyum sağlaması ve trafikte daha bilinçli hareket etmeleri hedefleniyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI