dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



“Basının, Demokrasinin Ayrılmaz Bir Parçasıdır”


facebook-paylas
Tarih: 04-05-2024 09:20

“Basının, Demokrasinin Ayrılmaz Bir Parçasıdır”

Ak Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, "3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutluyor ve basın mensuplarına başarılar diliyorum" dedi.

İl Başkanı Ekrem Toto, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Toto, mesajında basın sektörünün çağın en dinamik sektörlerinden biri olduğunu vurgulayarak, insanlara doğru, tarafsız ve objektif haber akışı sağlama gibi çok yönlü bir kamu görevi üstlendiğini belirtti.

Toto, şu ifadelere yer verdi: "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde de kamu hizmetini yerine getiren basının, çalışmalarını yürütürken özgür olması kaçınılmazdır. Bilmek, hepimizin hakkıdır. Bilme hakkı için basın özgürlüğü korunmalıdır. Yazmak ve konuşmak, basını ve bizi özgür kılar. Basın kuruluşlarımızın, özellikle yerel basınımız ve çalışanlarının zor şartlarda bile görevlerini yerine getirebilmek için gösterdikleri çabayı biliyor ve bu gayretlerini takdirle karşılıyorum."

Basının, demokrasinin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Toto, basın özgürlüğünün toplumun düşünme ve araştırma yeteneğini geliştirerek doğru sonuçlara ulaşmasına katkı sağladığını ifade etti. Toto, mesajını ilde faaliyet gösteren tüm basın mensuplarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutlayarak ve çalışmalarında başarılar dileyerek tamamladı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI