dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Eniştesi Teşvik Etti: İlk Kadın Futbol Kulübü Başkanı Oldu


facebook-paylas
Tarih: 06-05-2024 09:14

Eniştesi Teşvik Etti: İlk Kadın Futbol Kulübü Başkanı Oldu

Turist Rehberliği yapan ve spora gönül veren Amasya Demir Spor Futbol Kulübü Başkanı Aynur Gök, eniştesinin teşviği ile futbol kulübü başkanı oldu.

Amasya amatör U13 liginde mücadele eden ve sık sık takımın antrenmanlarına ve lig maçlarına katılan Başkan Gök, çocukların bir dediğini iki etmiyor.

Voleybol hakemliği de yapıyor

Çok küçük yaştan beri sporla iç içe olan bir ailede büyüdüğünü söyleyen başkan Gök, "Halen sporun içinde olan kardeşlerimle beraber voleybol hakemliği de yapmaktayım. Bir kadın olarak kadın elinin değdiği her şeyin güzelleşeceğine inanıyorum ve kadınların her alanda olmasını destekliyorum."

Gelecek nesilleri yetiştirecek olmak beni heyecanlandırdı

Amasyaspor Futbol Kulübünde altyapı antrenörü olan ve aynı zamanda eniştesi olan Nuri Atlı'nın teşviğiyle başkan olmaya karar verdiğini belirten Gök, "Gelecek nesilleri yetiştirme fikri başkan olmam için yeterli oldu. Çünkü sporun Türk milletinin gelecek nesillerinin düzgün bir şekilde yetişmesinde çok önemli bir yeri olduğuna inanıyorum."

Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmek istiyoruz

Takımın hedeflerini anlatan Başkan Gök, "İlk hedefimiz Amasya’daki çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sporun birleştirici gücü ile vatana, millete hayırlı evlatlar olarak yetişmesi. Bunun yanı sıra öncelikle ilimizdeki tek profesyonel takım olan Amasyaspor Futbol Kulübüne oyuncu yetiştirmek ve Türk Futboluna bu çocuklarımızı kazandırmak.” Diye konuştu.

Başkan Gök, iş hayatından arta kalan zamanının neredeyse tamamını Amasya Demir Spor Futbol Kulübü ile birlikte geçiriyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI