dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino matadorbet
Bugun...



Amasya'da Karma Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu


facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 09:14

Amasya'da Karma Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Amasya’da ‘anne çocuk sevgisi’ temalı karma resim sergisi açıldı.

Şehit Mehmet Gök Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından özenle hazırlanan eserler, Bimarhane'de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışını Amasya Valisi Yılmaz Doruk’un eşi Meral Doruk, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir, Amasya İl Mili Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Amasya Şehit Mehmet Gök Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Özarslan, Ak Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, kurum müdürleri ve vatandaşlar birlikte gerçekleştirdi.

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen  serginin açılış konuşmasında “Bu anlamlı günde bir annenin evladı olarak bu sevgiyi yüreğinde hissetmiş dünün çocuğu, bugünde kızlarının anne sevgisini kızlarının gözlerinde gören bir baba olarak bu sergide çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umuyorum bizden sonraki nesillerde bu sevgiyi yaşarlar, en güzel örneklerle, çalışmalarla bu sevgiyi yansıtırlar. Özellikle Halk Eğitim Merkezi müdürü olmak başta olmak üzere, usta öğreticilerimize ve emeği olan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Sergimiz hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Meral Doruk, Amasya İl Mili Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen ve diğer protokol üyeleri tek tek eserleri inceleyerek kursiyerlerden bilgi aldı.

Sergi, 24 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI