Bugun...



Amasya Üniversitesi Depremzede Çocukları Unutmadı


facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 09:11

Amasya Üniversitesi Depremzede Çocukları Unutmadı

Amasya Üniversitesi ile Amasya Genç Kızılay Öğrenci Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde depremzede çocukları ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

Çocuklara kıyafet ve çeşitli hediyeler veren Amasya Üniversitesi öğrencileri, onlarla yakından ilgilenip birlikte oyunlar oynadı. Hatıra fotoğrafı çektiren çocukların, mutlulukları yüzlerinden okundu.

Üniversite öğrencileri, düzenlenen program çerçevesinde Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’u da makamında ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ile Genel Sekreter Osman Akbaş’ın selamlarını ilettiler. Valilik ziyaretine öğrencilerle birlikte, üniversite Destek Hizmetleri Şube Müdürü Adem Usalır, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sadi Koca, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Sekreteri Hasan Emre Kermen, Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Taşkın’da katıldı.

Program çerçevesinde deprem şehitliğini de ziyaret eden öğrenciler, okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualarla şehitlikten ayrıldı. Adıyaman ziyareti hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI