dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet
Bugun...



Amasyaspor Altyapı Akademi Eğitimleri Başladı


facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 08:55

Amasyaspor Altyapı Akademi Eğitimleri Başladı

Amasyaspor'un ve ülke geleceğinin futboluna katkı sunmak amacıyla oluşturulan altyapı takımlarının akademik, sportif, fiziksel, sosyal, mental ve psikolojik gelişimleri için Amasyaspor Altapısı ekibi tarafından eğitim programları planlandı.

Planlanan bu eğitimlerin ilki, 24 Mart Pazar günü Amasya Belediyesi Zeynep Hatun Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Amasyaspor FK Altyapısı U - 13 takımı futbolcuları ve velilerine yönelik Dyt. Mehmet Öztürk, Dyt. Cansel Şaşmaz ile Fzt. Zeynep Atasoy tarafından sporcu beslenmesi ve fizyolojisi konulu söyleşi düzenlendi.

Program altyapı sporcuları ve velilerin soru cevapları ile devam etti.

Amasyaspor Altyapı Sorumlusu Kadir Alptuğ Sivaslıgil yaptığı konuşmada "Yarınların geleceği olan bu çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmemiz ve Amasyasporumuza kazandırmak için elimizden geleni tüm hemşerilerimizle birlikte yapmamız gerekiyor.  Bu anlamda bizlere destekleri ve tüm altyapı sporcularımızın vücut analizlerini fizik tedavi ihtiyaçlarını yıl boyu ücretsiz bir şekilde yapacağını söyleyen Dyt Mehmet Öztürk, Dyt Cansel Şaşmaz ve Zeynep Atasoy'a teşekkür ediyorum. Altyapı Eğitim Koorinatörü Kerim Pekmezci'nin organize ettiği bu tarz programlar belirli periyotlarla devam edecektir. Akademi eğitimleri ile çocuklarımızı Diyetisyen, Fizyoterapist, Hakem, Spor Akademisyeni, Hekim, Spor Hukukçusu, Bürokrat ve Profesyonel Futbolcular ile buluşturarak, vizyoner şekilde gelişmelerini amaçlamaktayız." Diye konuştu.

Destekleri için ekip arkadaşlarına da teşekkür eden Sivaslıgil, “Yarınlarımızın geleceği olan altyapı takımımızın en iyi şekilde yetişmesi için gayretlerini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim’dedi.

Programa, Amasyaspor Altyapı Sportif Direktörü Murat Eğri ile Amasyaspor Altyapı Antrenörlerinden Rıdvan Demir'de katıldı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI