dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Anaokulu Öğrencileri Farkındalık İçin Yürüdü


facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 09:18

Anaokulu Öğrencileri  Farkındalık İçin Yürüdü

Amasya Şehit Selçuk Özarı Özel Eğitim Anaokulu Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş düzenledi.

Şehzadeler Gezi Yolu’nda başlayan yürüyüş boyunca  minikler aileleri ile ellerinde Türk bayrakları ve balonlar ile ailelerde "engeller hayata engel değildir", "Her çocuk özeldir", "Aynı gökyüzünde farklı yıldızlarız " yazılı dövizler taşıdı. Yürüyüş Yavuz Selim Meydanında sona erdi

Şehit Selçuk Özarı Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Şahin Erzurumlu, Engelliler Haftası dolayısıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Erzurumlu hafta dolayısıyla farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, “Bu özel haftada, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve toplumsal farkındalığı artırmak adına öğretmenlerimiz velilerimiz ve miniklerimizle yürüyüş yaptık. Sadece engel sahibi bireylerin değil hepimizin ortak meselesi olan engelliliğe dikkat çekmek, hayatı paylaşmak için hiçbir engel olmadığının farkındalığı oluşturmak adına güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Engeller hayata engel değildir. Sevgi, saygı ve tebessümle toplumsal yaşamı paylaştığımız tüm engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftasını kutlayarak hep birlikte huzur içinde bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yürüyüşün ardından veliler ve öğrenciler Okul Müdürü Şahin Erzurumlu ve öğretmenleri eşliğinde belediyenin üstü açık otobüsü ile şehir turu attılar.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI