Bugun...



Bayram Sevinci Gökyüzüne Taştı, Balonlar Havada Uçtu


facebook-paylas
Tarih: 24-04-2024 09:13

Bayram Sevinci Gökyüzüne  Taştı, Balonlar Havada Uçtu

Amasya Bahçeleriçi Şehit Recep Gülen İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu renkli etkinliklerle kutlandı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başladı.

Program Okul Müdürünün günün anlam ve önemi belirten konuşmasının ardından okul öğrencilerinin şiir ve gösterileri ile devam etti. Bahçeleriçi Şehit Recep Gülen İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları dans gösterileri velilerden tam not alarak büyük bir coşku ile izlendi.

1 sınıf öğrencisi Oğuz Kağan Mıkkırdı, “Okulumuzda çocuk bayramımızı kutladık. Çok eğlendim arkadaşlarımla dans ettik, şarkılar söyledik. Sonra en güzeli de balonlar uçurduk. Havada uçup gitti rengarenk balonlarımız. Dünya’da çocuklar için bayram yokmuş, sadece bizim bayramımız varmış. Onun için dünya çocukları ülkemize geliyormuş. Onun için Atamıza biz çocuklara bayram armağan ettiği için çok teşekkür ediyorum. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Okulda gösterilerin ardından tüm öğrencilerin müzik eşliğinde balonları havaya uçurması ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı sona erdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI