Bugun...



Geleceğin Meslekleri Konulu Konferans Düzenlendi


facebook-paylas
Tarih: 30-04-2024 09:16

Geleceğin Meslekleri Konulu Konferans Düzenlendi

Amasya Üniversitesi ile Türkiye Beyazay Derneğinin proje sahibi olduğu EuropeAid/167108/ID/ACT/TR/252 sayılı “Kadınlar Geleceği Yenilenebilir Enerji Yönüyle Kodluyor” isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında ‘Geleceğin Meslekleri’ konulu panel konferansı düzenlendi. Amasya Üniversitesi ile Özel Amasya Sınav Anadolu ve Fen Lisesi işbirliğinde gerçekleştirilen panele Alptekin Anadolu Lisesi öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi.

Proje yürütücüsü Prof. Dr. Ünal Kurt etkinlik hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye Beyazay Derneğinin başvuru sahibi, Amasya Üniversitesi’nin ortak olduğu ‘Kadınlar Yenilenebilir Enerji Bağlamında Geleceği Kodluyor’ adlı projemiz kapsamında düzenlediğimiz etkinliğe hoş geldiniz. Severek yapabileceğiniz bir mesleğe sahip olursanız ömür boyu mutlu ve huzurlu olursunuz. İş yerine gittiğiniz zaman keyif alırsınız. Panelistlerimize ve salonu dolduran gençlerimize teşekkür

ediyorum.” dedi.

Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Merve Şen Kurt, Eczacı Kübra Özlü, Mimar Kübra Ustaoğlu, Diyetisyen Mehmet Öztürk, Elektrik- Elektronik Mühendisi Alper Serhat Zeytunlu mesleklerine, gelecekte hangi mesleklerin önem kazanabileceğine ve kişisel gelişimle her meslek grubunda farklı olunabileceğine ilişkin mesleki deneyimlerini dinleyicilerle paylaştı.

Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik panelistlere teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI