Bugun...



Malta Liderlik Enstitüsünden Üniversiteye Ziyaret


facebook-paylas
Tarih: 27-04-2024 09:02

Malta Liderlik Enstitüsünden Üniversiteye Ziyaret

Erasmus programı kapsamında üniversitemize gelen Malta Liderlik Enstitüsü Müdürü Geoffrey Axiak ve beraberindeki dört yüksek lisans öğrencisi Sağlık Bilimleri Fakültesinde gerçekleştirilen çalışmaları yakından tanıma fırsatı buldu.

Gerçekleşen ziyarette, konuklar ilk olarak Sağlık Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulunarak akademisyenlerle bir araya geldi ve fakültenin eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Program kapsamında Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi diyet polikliniği ve mutfağı, özel diyet danışmanlık merkezleri ve özel hastane ziyaretleri de gerçekleştiren ekip, beslenme ve diyet konularında Amasya’daki uygulamaları yerinde gözlemleme şansı elde etti ve uzmanlarla bilgi alışverişi yapma imkânı buldular.

Bunun yanı sıra şehir turuna çıkan ekip, şehrimizin kültürel ve tarihi değerlerini gezdiler. Program kapsamında, Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen akşam yemeği ise ekibin akademik personelle kaynaşmalarına ve kültürel etkileşimlerine katkı sağladı.

Geoffrey Axiak, Erasmus programı kapsamında gerçekleştirilen bu etkinliklerin gelecekteki işbirlikleri için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, benzer etkinliklerin devam edeceği umudunu dile getirdi. Amasya Üniversitesi akademik personelleri ve öğrencileriyle geçirdikleri zamanın çok keyifli ve verimli geçtiğini ifade eden Axiak, kültürel ve akademik anlamda yapılan bu etkileşimlerin, gelecekteki işbirlikleri ve uluslararası ilişkiler için çok değerli olduğunu belirtti.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI