dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Minik Şeflerden Aşçılık Okuluna Ziyaret


facebook-paylas
Tarih: 15-05-2024 09:09

Minik Şeflerden Aşçılık Okuluna Ziyaret

Amasya Şehit Recep Gülen İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Leyla Öz'ün öncülüğünde Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümünü ziyaret etti. Bu keyifli etkinlikte minik öğrenciler, aşçılık dünyasını yakından tanıma fırsatı buldular.

Ziyaret sırasında, Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü'nde görevli öğretmenler ve aşçılık öğrencileri, minik misafirlere bölümleri hakkında bilgiler verdiler. Aşçılık mesleğiyle ilgili temel bilgiler ve mutfakta dikkat edilmesi gereken noktalar öğrencilerle paylaşıldı.

Bilgilendirici sunumun ardından, küçük misafirler için uygulamalı bir etkinlik düzenlendi. Minik öğrenciler, aşçılık öğrencilerinin rehberliğinde tatlı ve tuzlu kurabiyeler yapma deneyimi yaşadılar. Büyük bir heyecanla kendi elleriyle yaptıkları kurabiyeleri pişiren öğrenciler, daha sonra bu lezzetli atıştırmalıkları afiyetle yediler.

Etkinlik, öğrencilerin hem eğlenmelerini hem de yeni bilgiler edinmelerini sağladı. Öğretmen Leyla Öz, ziyaretin ardından, "Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin farklı meslekleri tanıması ve ilgi alanlarını keşfetmesi açısından çok değerli. Amasya Üniversitesi’ne misafirperverlikleri ve verdikleri bilgiler için teşekkür ediyoruz," dedi.

Bu anlamlı ziyaret, öğrencilerin öğrenme süreçlerine renk katarken, aşçılık mesleğine olan ilgilerini de artırdı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI