Bugun...



Müdür Türkmen’den Başarılı Öğrencilere Ziyaret


facebook-paylas
Tarih: 27-04-2024 09:01

Müdür Türkmen’den Başarılı Öğrencilere Ziyaret

Amasya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finali’ne Katılan Öğrencileri Ziyaret Etti.

Müdür Türkmen, TÜBİTAK tarafından düzenlenen TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Samsun Bölge Finali’ne katılmaya hak kazanan 17 projeyi yerinde ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Türkmen, oluşturulan farklı bilimsel projeleri inceleyerek “Fuarda gençlerimizin ne kadar çağın gereklerine yatkın olduklarını görme fırsatı buluyoruz. Öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan TÜBİTAK proje faaliyetleri; öğrencilerimizin bilimsel araştırma yapmaya teşvik edilmesi, takım çalışmaları, proje hazırlama becerilerini ve ortaya çıkan çalışmaları sunmaları açısından çok önemlidir. Projeye dayalı bilimsel çalışmaları gerçekleştirdiğimiz takdirde öyle inanıyorum ki Amasya, ülkemizin ve bölgemizin bilim, sanat ve kültür merkezi haline gelecektir. Öğrencilerimizin hazırladığı bu projeler geleceğimize ışık tutacaktır. Fuarların hazırlık, başvuru ve düzenlenmesinde emeği geçen okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI