dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Teknik Direktör Altunsoy: "Hakem Hataları Artık Tahammül Edilemez”


facebook-paylas
Tarih: 20-03-2024 08:50

Teknik Direktör Altunsoy:

Amasyaspor FK'nın Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Eynesilspor maçının ardından takımının durumu ve gelecek planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altunsoy yaptığı açıklamalarda; “Eynesilspor maçı sonrası takıma üç günlük izin verdiğini belirten Altunsoy, futbolcuların Perşembe günü toplanıp 22 Mart 2024 Cuma günü antrenmana başlayacaklarını duyurdu. Ayrıca, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Pazarspor maçının hafta içine alındığını ve bu durumun takıma yaklaşık 16 günlük bir ara sağladığını ifade etti.

Teknik Direktör Altunsoy, son haftalarda hakem hatalarının takımlarının aleyhine tecelli ettiğini dile getirerek, bu durumun artık tahammül edilemez olduğunu ve şehrin dinamiklerinin Amasya'nın hakkının yenilmemesi için birlik içinde duruş sergilemesinin önemine vurgu yaptı.

Eynesilspor maçının genel hakiminin Amasyaspor olduğunu savunan Altunsoy, verilmeyen penaltılar ve tartışmalı gollerin hakem hatalarıyla sonuçlandığını belirtti. Ayrıca, deplasmanda alınan puanın önemli olduğunu ancak alt sıradaki takımların sürpriz galibiyetleri nedeniyle puanın değerinin azaldığını ekledi.

Altunsoy, ligin geri kalan bölümü için birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Amasyaspor'u destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Hakem hatalarının çözümünün sadece Yönetim Kurulu'na bırakılmaması gerektiğini savunan Altunsoy, ilin diğer spor taban birlikleri ve yöneticilerinin de bu konuda destek olması gerektiğini dile getirdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI