Bugun...



Vali Doruk’tan Çağrı: “Tüm Şehir Olarak Takımımıza Destek Verelim”


facebook-paylas
Tarih: 25-04-2024 09:16

Vali Doruk’tan Çağrı: “Tüm Şehir  Olarak Takımımıza Destek Verelim”

Amasya Valisi Yılmaz Doruk Amasyaspor’a destek çağrısında bulunarak Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya herkesi davet etti.

Amasyaspor, bu Cumartesi günü kendi evinde Silifke Belediyespor ile karşılaşacak.

Vali Yılmaz Doruk, Amasyaspor Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Karaman ve futbolcularını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Futbolcularla sohbet eden Vali Doruk, tüm Amasyalılara destek çağrısında bulunarak maçı izlemeye davet etti.

Vali Doruk Amasya'da sporun her zaman önemli bir yeri olduğunu, Amasya'nın milli takımlara sporcu yetiştiren bir il olduğunu ve bu alanda önemli başarılar elde edildiğini belirtti.

TÜM ŞEHİR TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Vali Doruk, Amasyaspor'un bu sezonki performansını takdirle karşıladığını ve şehrin bu takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak “Burada teknik heyetimiz çok emek sarf ediyor. Spor, kulüp başkanımız, teknik heyetimiz ve siz sporcuların büyük bir emeği var.

Gerçekten bu sezon boyunca ben de sizleri yakından takip ettim. Ciddi bir emek var ve gayret var. Bunu devam etmenin yolu şehrin de buna sahip çıkması tabii. Onun için ben sizler aracılığıyla kamu, özel, sivil toplum, iş adamları, esnaf, ticaret erbabı buna son kez bir el atmaları, lazım.

Bu sene için  herkesin destek vermelerini kendilerinden talep ediyorum. Bütün şehir, tüm şehir buna sahip çıkarsa bu iş olur. Sonu da çok güzel olur. Yoksa zaten yöneticilerimiz, sporcularımız olabildiğince bütün gayretle, çabayla buna sahip çıkıyor, gayret ediyorlar ama biz bir bütün olarak buna sahip çıkmamız lazım ki gerçekten daha iyi yerlere gelelim. Ondanda hiç şüphemiz yok. Bugüne kadar güzel sonuçlar aldıysak bugün de alabiliriz” dedi.

CUMARTESİ GÜNÜ HEP BİRLİKTE TAKIMIMIZA DESTEK VERELİM

Ayrıca Vali Doruk, Cumartesi günü saat 15.00'te oynanacak maça tüm Amasyalıları davet ederek, “Bu maçta da yine Amasyalılar olarak gelip takımıza burada destek verelim. İnşallah gelecek yıllarda da bunu keyifle de izleyebileceğimiz bir takımımız var. Amasyasporumuzu yalnız bırakmayalım. Ben buradan aynı zamanda da çağrıda da bulunuyorum.

Amasyasporumuzun çok keyifli maçlarını izledik. Herkes gelsin şehir stadyumumuzda desteklediğini göstersin. Sağ olsun başkanımız bütün biletleri de satın almış. Amasyasporumuzun maçı da ücretsiz.

Şehir stadyumumuzun kapılarını taraftarlarımıza ücretsiz açtık  gelin takımınıza destek verin. Amasyasporumuzun hep beraber yanında olalım’şeklinde konuştu

Amasyaspor Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Karaman ve sporcular Vali Doruk’a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ettiler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI