Bugun...



Yüzüncü Yılda İşaret Dili ile 23 Nisan Kutlaması


facebook-paylas
Tarih: 23-04-2024 09:13

Yüzüncü Yılda İşaret Dili  ile 23 Nisan Kutlaması

Amasya’da ortaokul öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında işaret diliyle "Bir başkadır benim memleketim" şarkısını seslendirdiler.

Amasya Şeyhcui Şehit Aziz Sağlam Ortaokulu, Cumhuriyetin yüzüncü yılında farkındalık yaratmak için 100 öğrenci ile bayram coşkusunu tüm akranlarına ulaştırmak için Ayten Alpman’ın "Bir başkadır benim memleketim" şarkısını işaret dili ile okul bahçesinde seslendirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ortaokul öğrencileri işaret diliyle farklı bir etkinliğe imza attılar.

Bayram heyecanı içerisinde olduğunu ifade eden öğrencilerden Zehra Uzuner, “23 Nisan’da işaret dili ile "Bir başkadır benim memleketim" şarkısını seslendirdik. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun ”dedi.

İŞARET DİLİ İLE BAYRAM COŞKULARINI HERKESE ULAŞTIRDILAR

Cumhuriyetin yüzüncü yılı anısına 100 öğrencinin anlamlı bir etkinliğe imza attığını kaydeden Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, “23 Nisan tüm ulusta olduğu gibi Amasya’mızda da tüm okullarımızda coşku ile kutlanıyor. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı anısına 100 öğrencimiz Memleketim şarkısını işaret dili ile seslendirdikleri coşkularını duyan duymayan kalmasın herkese ulaşsın anlamında çok güzel bir mesaj verdiler. Okulumuzu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başta Amasya’mızda tüm okullarımız olmak üzere ülkemizin, çocuklarımızın ve öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor nice yıllara diyoruz” ifadelerini kullandı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI