dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino matadorbet
Bugun...



İl Başkanı Toto’dan Anneler Günü Mesajı


facebook-paylas
Tarih: 13-05-2024 08:58

İl Başkanı Toto’dan Anneler Günü Mesajı

AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı. Toto, mesajında anneliğin kutsallığına vurgu yaparak, annelerin sevgi, şefkat, merhamet, güç, savunma, gönlün ve muhabbetin sembolü olduğunu belirtti.

"Çocukların ilk yol göstericisi olan annelere en iyi imkanları sunmanın, kendilerini geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamanın ve sosyal yaşamda daha etkin rol almalarını sağlamanın önemine işaret eden Toto, yetiştirilecek nesillerin mutluluğunun temel şartlarını annelerin oluşturduğunu vurguladı.

Peygamber Efendimiz'in "Cennet, annelerin ayakları altındadır" sözüyle annelerin değerini anlatan Toto, annelerin sevgi, şefkat, fedakarlık, merhamet ve karşılıksız sevginin kaynağı olduğunu ifade etti. Annelerin yaşları ve makamları ne olursa olsun her zaman bir ihtiyaç olduğunu belirten Toto, annelere saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Son olarak, Anneler Günü'nün birliğe, beraberliğe ve güzelliklere vesile olmasını dileyen Toto, tüm annelere sevgi ve saygılarını sunarak mesajını tamamladı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI