dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino matadorbet
Bugun...



İşkence Görüntülerine Karagöz'den Tepki: "Bu Davranış Kabul Edilemez"


facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 09:12

İşkence Görüntülerine Karagöz'den Tepki:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Amasya'da bir et entegre fabrikasında bir büyükbaş hayvana yapılan işkence görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından sert bir açıklama yaptı. Karagöz, hayvana yönelik bu vahşeti kınayarak, tüm et entegre tesislerinde denetimlerin arttırılması çağrısında bulundu.

Vekil Karagöz konuyla ilgili olarak; “Amasya'mızda bir et entegre fabrikasında bir büyükbaş hayvana yapılan işkence görüntüleri sosyal medyaya yansımıştır. Karşısındaki insana hiç bir tehdidi olmayan, çaresizce yerde yatan bir canı canice öldürmek kendine insanım diyen hiç kimseye yakışmaz. Taahhüt edilen kesim yöntemleriyle bağdaşmayan bu davranış kabul edilemez. Derhal bütün et entegre tesislerinde denetimler

arttırılmalı ve gerekli önlemler alınarak bu zulmün bir daha yaşanmasına izin verilmemelidir. Bir daha bu olayların yaşanmasının önüne geçmek için hayvanlara eziyet eden herkese caydırıcılığından kimsenin şüphesi olmayan cezalar kesilmelidir. Bu olayın sorumlularının hukuk karşısında hesap vermesi için konunun takipçisi olacağız’dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI