Bugun...



Köyün İlk Kadın Muhtarı Ceylan, Mazbatasını Aldı


facebook-paylas
Tarih: 19-04-2024 09:07

Köyün İlk Kadın Muhtarı Ceylan, Mazbatasını Aldı

Amasya'ya bağlı Musa Köyü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde muhtar adaylarından Hanife Ceylan'ı muhtarları olarak seçti. Hanife Ceylan, Amasya Valiliği'nden mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı.

Köyde ilk kadın muhtar unvanı alan Ceylan, aldığı mazbatayla birlikte köy muhtarlığı görevine adım attı ve köyüne hizmet etmek için kararlı olduğunu dile getirdi.

Kadınların demokrasinin gelişimi açısından önemine vurgu yaparak, seçim sürecinde gösterdikleri medeni cesaretin kıymetini belirtti.

“Bundan sonra azalarımla mahalleme hizmet edebilmek için elimizden geleni yapacağız." diyen Ceylan, muhtarlar olarak devlet ile vatandaş arasındaki koordinasyonu sağlayacaklarını ifade etti. Seçimlerin tamamlanmasının ardından köy halkının kendisini muhtar olarak görmesinden dolayı teşekkürlerini sunan Ceylan, desteklerinin esirgenmediğini belirtti.

Ceylan, şimdi ise icraat vakti geldiğini belirterek, köyün öncelikli ihtiyaçlarını belirlemek için vatandaşlarla istişare edeceklerini ve bu doğrultuda hareket edeceklerini söyledi. Öncelikli işleri bir an önce gerçekleştirmek için çalışacaklarını ifade eden Ceylan, köyünün refahı için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Hanife Ceylan'ın göreve başlamasıyla birlikte, Musa Köyü'nün idari yapısında önemli bir değişiklik yaşanarak, köyün kalkınması ve gelişimi için yeni bir dönemin başladığı ifade edildi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI