dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Amasya’da Pedallar Bağımlıkla Mücadele İçin Çevrildi


facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2024 09:13:55 Tarih: 07-05-2024 09:11

Amasya’da Pedallar Bağımlıkla Mücadele İçin Çevrildi

Yeşilay'ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu'nun 11'incisi, "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla Türkiye'nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Amasya’da da eş zamanlı gerçekleşti.

Amasya’da Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu ile bisiklet severler Gençlik Merkezi önünde buluştu.

Gençlik Merkezi önündeki buluşmaya aralarında aileler ve çocukların da bulunduğu çok sayıda bisikletlinin yanı sıra Amasya Valisi Yılmaz Doruk’un eşi Meral Doruk, Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Yeşilay Amasya Şube Başkanı Selim Türkmen’de katıldı.

11. Yeşilay Bisiklet Turu'nun Amasya etabı saat 10.30’da Amasya Valisi Yılmaz Doruk’un eşi Meral Doruk ve Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi startıyla Gençlik Merkezi önünden başlayarak Yeşilırmak kenarından, Hükümet köprüsünden Amasya Yeşilay şube önünden ve Atatürk Lisesi dönüş güzergahından Yavuz Selim Meydanında tamamlandı.

“T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Amasya’da da eş zamanlı düzenlendi. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, bisiklet severi bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekildi ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunuldu. Bu yıl ise 11’incisini düzenlediğimiz Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu ile spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak istedik. Tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI