dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Amasya'da UMKE Eğitimiyle Acil Müdahale Kapasitesi Artırıldı


facebook-paylas
Tarih: 07-05-2024 09:07

Amasya'da UMKE Eğitimiyle Acil Müdahale Kapasitesi Artırıldı

Amasya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığı UMKE Birimi, 2024 Yılı Faaliyet Planı kapsamında önemli bir adım attı. "Acil Müdahale Ünitesi Kurulumu ve İşletilmesi" eğitimi, 4 Mayıs 2024 tarihinde 20 UMKE gönüllüsü ve A.Ü. Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri MYO'dan 10 gözlemci öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitimde, Amasya UMKE envanterine yeni kazandırılan Acil Müdahale Ünitesi'nin kurulumu ve işletilmesi üzerine detaylı bir program uygulandı. Olası acil durumlarda hızlı ve etkili müdahalenin sağlanması için gönüllülere donanım ve beceri kazandırma hedefiyle düzenlenen eğitim, başarılı bir şekilde tamamlandı.

Acil Müdahale Ünitesi'nin kurulumu ve işletilmesi konusunda teorik ve pratik bilgilerin yanı sıra, saha koşullarına uygun olarak uygulanacak prosedürlerin detaylarına da değinildi. Eğitimde katılımcılar, afet ve acil durumlarda etkili bir şekilde koordinasyon sağlama, hasta triajı yapma, ilk yardım uygulamaları gibi konularda yetkinlik kazandı.

Amasya UMKE Birimi tarafından düzenlenen bu eğitim, bölgedeki acil sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırmayı ve afet durumlarında hızlı bir şekilde müdahale edebilme kapasitesini güçlendirmeyi amaçlıyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI