dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Başkan Toto'dan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı


facebook-paylas
Tarih: 16-05-2024 09:13

Başkan Toto'dan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, Türkiye'nin ve Amasya'nın tarımsal üretim değerinin ciddi bir oranda arttığını vurguladı.

Başkan Toto, mesajında Türkiye'nin her alanda istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ederken, tarımsal kalkınma konusunda da büyük gelişmeler kaydettiğini belirtti. Modern tarımsal üretime geçişin meyvelerini uzun vadede aldıklarını ifade eden Toto, stratejik planlama ve belirli bir vizyon çerçevesinde atılan adımların ve yapılan yatırımların, Türkiye'yi tarım ve hayvancılıkta dünya piyasası ile rekabet edebilir konuma getirdiğini söyledi.

Toto, "Kendi vatandaşının ihtiyacını karşılayabilen ve 100'den fazla ülkeye ürün ihraç eden Türkiye'de, tarımda büyük bir başarı elde ettik. Bugüne kadar hiçbir iktidarın vermediği kadar üreticimize destek, hibe ve kredi verdik. Üreticimizin kaliteli, modern ve çağa ayak uydurabilmesi, rekabet gücü kazanabilmesi adına uyguladığımız politika çerçevesinde çiftçimize ve üreticimize destekler sunduk," dedi.

Amasya'nın tarımsal üretim konusunda bölgesinde ve Türkiye ekonomisine yaptığı katkılar bakımından önemli bir konumda olduğunu vurgulayan Başkan Toto, şehirdeki üreticilerin aldıkları destekleme programları sayesinde önemli gelişmeler kaydettiklerini ve Amasya ekonomisine büyük katkı sağladıklarını belirtti.

Son olarak, Başkan Ekrem Toto, Türkiye'nin olduğu kadar Amasya'nın da tarımsal üretim değerinin ciddi bir oranda arttığını yineleyerek, "Amasya, tarımsal üretim konusunda sağlanan destekler ve atılan adımlar sayesinde önemli bir ivme kazanmış, üreticilerimizin gayreti ile şehrimiz ekonomisine katkı sağlamıştır," ifadelerini kullandı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI