dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Bölge Müdürlüğünde İşçi Alımı İçin Kura Çekildi


facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 09:10

Bölge Müdürlüğünde İşçi Alımı İçin Kura Çekildi

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü'nün Engelli ve Eski Hükümlü/TMY işçi alımı için düzenlenen noter kurası, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Kura çekimi noter huzurunda yapıldı ve işyerlerinde istihdam edilecek asil ve yedek listeler resmi web sitesinde yayımlandı.

Toplamda 5 engelli işçi ve 1 eski hükümlü/TMY (Orman İşçisi) meslek kodlarına başvuran asil ve yedek adayların tamamı, aşağıda belirtilen belgeleri 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amasya Orman Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne elden teslim etmekle yükümlüdür. Belgelerin teslim adresi, Kirazlıdere Mahallesi Mehmet Varinli Caddesi No:112, Amasya’daki Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’dür.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan, belge tesliminde şartları taşımayan, eksik belge veren veya belgelerini zamanında teslim etmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve sözlü ve uygulamalı sınava çağrılmayacaktır. Bu adayların yerine, noter huzurunda çekilen yedek adaylar, sırasına göre belgelerini teslim eden ve şartları tutan adaylar çağrılacaktır.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI