dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



KAÇEP Başkanı MHP Genel Merkezinde Düzenlenen Özel Etkinliğe Katıldı


facebook-paylas
Tarih: 16-05-2024 09:05

KAÇEP Başkanı MHP Genel Merkezinde Düzenlenen Özel Etkinliğe Katıldı

MHP Amasya Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Mukaddes Kılıçaslan, Engelliler Haftası etkinliği kapsamında MHP Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' programına katıldı.

MHP Genel Merkezi Gün Sazak Konferans salonunda düzenlenen engelliler haftası etkinliğine, Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından, 'Engelliler Farkındalık Haftası' kapsamında 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' temalı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul'un yanı sıra, özel gereksinimli bireyler ve onların aileleri ile partililer katıldı.

MHP Amasya KAÇEP Başkanı Mukaddes Kılıçaslan, "Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ'nin himayelerinde "Lider Ülke, Engelsiz Türkiye" işaretiyle çıktığımız yolda, özel bireylerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi çok anlamlı, faydalı ve güzel anılarla tamamladık." dedi.

KAÇEP Başkanı Mukaddes Kılıçaslan,“Bu vesile ile evlatları uğrunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, onlara karşı sonsuz sevgi ve şefkat ile birlikte harmanladıkları derin bir vefa duygusu taşıyan kıymetli annelerimiz;

Öncelikle şehitlerimizin anneleri  olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Sayın Kılıçaslan konuşmasına şöyle devam etti;

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında Birleşmiş Milletler üyesi olan tüm ülkelerde  Engelliler Haftası olarak kutlanmaktadır. Toplumun önemli bir parçasını oluşturan engellilerin sorunlarının gündeme getirildiği, hayata onların penceresinden bakılarak farkındalık oluşturulmaya çalışılan önemli bir haftadır.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli,onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engelli vatandaşlarımızın bizim gerçeğimiz, bizim bir parçamız olduğunu anlamak zorundayız. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın  10-16 Mayıs Engelliler Haftasını  kutluyor, en kalbi duygularımla sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum’dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI