dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Şuayip Ak'tan Amasyaspor Kulüp Başkanı İbrahim Karaman’a Tam Destek


facebook-paylas
Tarih: 15-05-2024 08:55

Şuayip Ak'tan Amasyaspor Kulüp Başkanı İbrahim Karaman’a Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi ve Amasyalı iş insanı Şuayip Ak, Amasyaspor Kulüp Başkanı İbrahim Karaman’ın yeni dönemde de görevine devam etmesi için destek mesajı yayınladı.

Ak, yaklaşan kongre öncesinde Karaman’a olan desteğini açıkça ifade etti.

Ak, yayınladığı destek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaşanan bütün olumsuzluklara ve zorluklara rağmen takımını ayakta tutmayı başaran, Amasyaspor kulüp başkanımız İbrahim Karaman’ın yeni dönemde de görevinin başında olması, Amasyaspor için en doğru karar olacaktır. Tabi Amasya da onu yalnız bırakmamalı, herkes bu şehrin takımı için elini taşın altına koyabilmelidir. Başarı birlik olunduğunda kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum.”

Amasyaspor’un başkanı İbrahim Karaman, zor bir dönemde kulübün başına geçmiş ve birçok finansal ve sportif zorlukla mücadele etmişti. Şuayip Ak’ın bu desteği, Karaman’ın yeni dönemde de başkan olarak kalmasının önemli olduğunu vurguluyor. Ak, Amasya halkına ve Amasyaspor taraftarlarına da çağrıda bulunarak, kulübe sahip çıkmalarını ve Karaman’ın yanında durmalarını istedi.

Ak, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin, Amasyaspor’un gelecekteki başarısı için kritik olduğunu belirterek, şehrin takımına olan bağlılığın ve desteğin artması gerektiğinin altını çizdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI