dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino
Bugun...



Vali Doruk; "105. Yıl Dönümünü Gururla Kutluyoruz"


facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 09:17

Vali Doruk;

Amasya Valisi Yılmaz Doruk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Doruk, mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda atılan en önemli adımlardan biri olan 19 Mayıs 1919’un 105. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Vali Doruk mesajının devamında,  “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda en önemli adımlardan birinin atıldığı,  Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan tüm Anadolu’ya yayılan kurtuluş mücadelemizin 105. Yıl Dönümünü kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

19 Mayıs 1919, kendisine vurulmak istenen esaret zincirini kırarak, İstiklal Mücadelesini başlatan Türk Milletinin bağımsızlık tutkusunun, vatan aşkının, hür ve bağımsız yaşama kararlılığının açık bir sembolüdür.

Türk Milletinin var olma mücadelesi olarak gördüğü bu anlamlı günü gençlerimize armağan eden Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” diyerek, Türk Gençliğine olan sonsuz güvenini açıkça ifade etmiştir.

Ecdadımızdan emanet aldığı bu asil ruhu ve heyecanı her daim yüreklerinde muhafaza eden Gençlerimiz, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sinin en sağlam teminatıdır. Bu noktada Gençliğimize güveniyor ve onlar sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin daha müreffeh yarınlara ulaşacağına yürekten inanıyorum.

Bu düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi rahmet, Gazilerimizi de minnetle anıyor, Gençlerimizin ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyorum’dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI