dini sohbetler sohbet elektronik sigara islami sohbetler islami sohbet muzik indir islami sohbet casino matadorbet
Bugun...



AK Parti Milletvekillerinden, Milletvekili Karagöz'e Yanıt


facebook-paylas
Tarih: 13-05-2024 09:06

AK Parti Milletvekillerinden, Milletvekili Karagöz'e Yanıt

"Hizmet Odaklı Çalışmalarımızı Anlamalılar"

 

AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz'ün mecliste yaptığı Amasya'nın tüm ilçelerinde ayrı ayrı düzenlenen toplantılarla ilgili eleştirilerine yanıt verdiler.

İpek ve Çilez ortak açıklamalarında, “CHP Amasya Milletvekilimiz Sayın Reşat Karagöz, mecliste yaptığı basın toplantısında birlikte Amasya'mızın tüm ilçelerinde ayrı ayrı yaptığımız toplantılarımızı eleştirmiştir.

Yaptığımız muhtarlar toplantılarımızın iyi anlaşılamadığını görüyorum. Statükocu siyaset anlayışıyla bağdaşmayan ve bu bakışla anlaşılamayacak olan toplantılarımız, iktidar sorumluluğu çerçevesinde hizmeti talep eden seçilmiş muhtarlarımız ile hizmeti verecek olan bakanlıklarımızın taşradaki yöneticilerini bir araya getirdiğimiz çalışmalardır.

Bu çalışmalarımız uzun zamandır yapılmaktadır ve siyasi bir toplantı değildir.

Tüm katılımcıların memnun olduğu çok verimli bir çalışma metodudur.

Hizmetlerin hızlanması, talep yoğunluklarının belirlenmesi, kurumlarda aksayan yönlerin tespiti gibi önemli çıkarımların elde edildiği, etkinlik ve verimliliğin artırıldığı, kurumlar arası diyaloğu artırıp sinerji oluşturan bu çalışmalarımız devam edecektir.

Anayasamızda mevcut yönetimimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir. Bütün il ve ilçe müdürlerimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin illerde ve ilçelerde hizmeti sunmakla yükümlü hükümetin yetkili birimleridir. Dolayısı ile muhtarlarımız ile yapılan toplantıda bu birimler ve hizmeti talep edenler bir araya getirilmektedir.

Bu çalışma 10 yılı aşkın bir süredir yapılmaktadır.

Konunun farklı siyasal zeminlere çekilmesi Anayasadaki yönetim sistemi anlayışımıza uygun değildir.

Hizmetin yürütülmesi bakımından bu tür siyasal yaklaşımların Amasya'mıza ve köylerimize hiçbir faydası yoktur.

Amasya'mızda CHP Belediye Başkanları ve teknik ekibinin mahalle muhtarları ile toplanıp, mahallelerimizin problemlerini dinleyip çözüm üretmeleri bizi rahatsız etmez, memnun eder.

Biz Amasya'mızın her bir köşesi için çalışmalarımıza durmadan dinlenmeden devam edeceğiz. Muhtarlarımızla, bürokratlarımızla, STK'larımızla hizmete memur herkesle milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile Aziz Amasyalı hemşehrilerimize saygı ve hürmetlerimizi sunarız ”şeklinde konuştular.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI