Bugun...


Ülkümen PELİTLİ

facebook-paylas
BİZİM İSTEĞİMİZİN NEDEN BİR ANLAMI YOK ENTELLEKTÜELLERCE!!!
Tarih: 14-11-2016 00:00:01 Güncelleme: 14-11-2016 00:00:01


1-HDP nin pkk terör örgütünün uzantısı olduğuna inanıyor musunuz?

Evet % 87     2- Hayır % 4          3- Fikrim Yok % 9

2-HDP Eş Genel başkanlarının ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını doğru buluyor musunuz?

Doğru Buluyorum % 82     2- Yanlış buluyorum % 18

3-Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor musunuz?

Güveniyorum % 75    2- Hayır güvenmiyorum % 25

4-Vatana ihanet ve terör suçu işleyen Türk vatandaşlarının, vatandaşlıktan çıkarılmalarını destekler misiniz?

Desteklerim % 80,4     2- Desteklemem  % 19,4

5- Siyaset, üst bürokrasi ve medyadaki FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar yapılarak adalete teslim edilmesini destekler misiniz?

Desteklerim % 90      2- Desteklemem % 10 

6- Olağanüstü Hal Uygulamasını destekliyor musunuz?

Evet  % 71            2- Hayır % 29

7- FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerine yapılan operasyonları destekliyor musunuz?

Destekliyorum % 91.5   2- Desteklemiyorum  % 8,5

8- Vatana ihanet, terör ve tecavüz suçlarında idam cezası uygulanmalı mı?

Evet  % 90,7         2-Hayır  % 9,3

9- Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

Ak Parti % 53,1  2- CHP % 25   3- MHP % 14,2  4-HDP % 6,2

10- Başkanlık seçimi ile ilgili referandum yapılsa tercihiniz ne olur?

Evet % 60,7    2- Hayır  % 39,3

11- Türkiye’nin AB ye üye olmasını önemsiyor musunuz?

Önemsiyorum % 16,5     2- Önemsemiyorum % 83,5

12- ABD başkanlık seçimlerini hangi adayın kazanmasını istersiniz?

            1-Donald Trump  % 65   2- Hillary Clinton % 35

            Bunları sizlerle paylaşmamın nedenini açıklayacağım. Bu Ekim ve Kasım aylarında yapılmış ve 15 Temmuzdan beri Türk Milletini ve görüşlerini, düşüncelerini aşağılamak için ekranlarda ve köşelerinde, pkk, fetö, HDP ve Clinton sevicilerine karşı, Türk halkı tarafından tüm olayların açıklıkla algılandığı,  millet ve vatan uğruna iktidar için elini taşın altına koyan MHP nin linç edildiği, fetö ve pkk sözcüsü hdp operasyonlarının sözcülüğüne soyunmuş olan  CHP yi ise alkışlayan yerli ve yabancı güçlerin yaygarasına karşı  verilmiş en güzel cevaptır.

            15 Temmuz darbe girişiminden sonra o gece mecliste başlayıp, Yenikapı ruhu ile bir süre devam eden siyasi uzlaşı ortamı, CHP nin adeta su başındaki akrep-kurbağa hikayesine uygun şekilde davranması sonucu, Sayın Kılıçdaroğlu’nun bazı elçilerle görüşmesinden sonra birdenbire farklı bir seyre girdi. AB, ABD ile birlikte ve daha sonrasında devlete, millete kafa tutup, ülkeyi ayrıştırmak için arkasını pkk ya dayayan HDP yöneticileri ve milletvekillerinin tutuklanmasıyla, tamamen uluslararası bir baskı ve dayatmalar, tv ekranlarından ve kalemşörler tarafından Türk halkına algı operasyonu yapılıyor.

            Millet ve iktidar aşağılanıyor, AB sopası ile iktidar korkutulmaya ve tüm dünyanın en kanlı terörist grupları ile mücadele eden hükümetimize ve güvenlik güçlerimize demoralizasyon yapılıyor.

            Ama bu dış güçlerin hesap edemediği ve kalkışma gecesinde de gösterdiği üzere Türk Milleti, bu entellektüel kimliği altında nefret ettiği bu millete ve vatana kin kusan içimizdeki İrlandalılara en güzel cevabı bu anketler, hepsinin yüzüne çarpıyor.

            HDP nin pkk uzantısı olduğuna % 87 si, Avrupa ve içimizdeki hainleri özgürlük ve demokrasi adı altında ayağa kaldıran pkk uzantısı HDP eş genel başkanları ve milletvekillerinin tutuklanmasına % 82 si, vatana ihanet eden ve terör suçu işleyenlerin vatandaşlıktan çıkarılmasına %  81 i, fetö, pkk, daeş terör örgütlerine operasyon yapılmasına % 92 si Türk Milleti olarak destek veriyor. Ayrıca bu milletin % 91 i vatana ihanet, terör ve tecavüz suçlularının idam edilmesini istiyor.

            İdam ve diğer konularda karşımıza gerek CHP ve gerekse diğer işbirlikçiler tarafından dayatılan AB ye girmemizi ise, Türk Milletinin % 82 si önemsemiyor. Zaten eğer çok önemsenecek bir kurum olsa, beş yıldır bizde duran ve her gün denizlerde boğulan üç milyon mülteciye pkk ve fetö uzantısına uzattıkları yardım elini uzatır, bizden daha aşağı seviyedeki ülkeleri Hıristiyan kulübü AB ye alırken, 53 yıldır bizi kapısında oyalamaz ve en önemlisi de demokrasinin beşiği olan İngiltere bu birlikten çıkmaz ve bazı ülkelerde çıkmak için sıraya girmezdi.

            Obama ile birlikte sınırımıza terör koridoru ve devleti kurmaya çalışan onun destekçisi Clinton’a karşı, halkın % 65 i Trump’ı desteklemezdi.

            Sayın Kılıçdaroğlu ve neredeyse HDP nin sözcüsü olduğunu düşündüğümüz parti sözcüsü ve bu halk adına karar alma gücü elinden alınmış entelektüellerin, fetö operasyonlarında mağduriyet var feryatlarına karşı, Türk Milletinin fetö mensuplarına operasyona % 90 ı, feryatların büyüğünü ettikleri OHAL uygulamasına ise % 71 i destek vermezdi.

            Üstelik bu feryatlarına ve AB ile ABD nin entrikalarına karşı, bu gün seçim olsa CHP oyları aynı kalırken, saldırdıkları AK Partinin oyu % 49,9 dan, % 53,1 e, vatanı ve milleti için gövdesini  taşın altına koyup, eriyor dedikleri her dönemde ülkenin kalesi olan MHP nin oyu % 14,2 ye yükselmez ve pkk nın meclis temsilcisi hdp nin oyu % 6.2 ye inmezdi.

            CHP ve AB ile ABD için ise en can yakıcı sonuç ise, başkanlık sistemine % 61 oy çıkmazdı. Onların yüreklerini yakıcı şekilde tüm saldırı ve çirkefliklere rağmen Sayın Erdoğan’a bu milletin % 75 i güveniyorum demezdi.

            CHP nin ve Sayın Kılçdaroğlu’nun; Sayın Erdoğan’ın tasfiyesinden gelecek iktidar için el ovuşturması ve dışarıya kulak vermesi yerine, bu anket sonuçlarını önüne, başını da ellerinin arasına alıp nerede hata yapıyorum ve 42 yıldır bu ülkede neden seçim kazanamıyorum diye düşünmesi gerekir. Çünkü Türk halkının içinde CHP seçmenleri dahi anketlerden anlaşılacağı üzere, büyük çoğunluğu Sayın Erdoğan’a inanıyor ve destek veriyor.

            CHP ve Kılıçdaroğlu ile aydın görünümlü karanlıklar; Amerikan halkı ve Avrupalıların, % 50 sinin katıldığı seçimlerde oyların yarısını bile alamayan, yani toplamda % 25-30 unun oyu ile seçilen iki yüzlü liderlerine biat ederken ve özgürlük abidesi gibi gösterirken, % 90 a yakın katılımla halkın % 52 sinin oyunu aldığı, % 61 inin başkan görmek istediği ve % 75 inin güvendiği Sayın Erdoğan’a ve onu seçen halka saygı göstermesi ve demokrasinin onlar içinde olduğu gerçeğini asla göz ardı etmemesi gerekir. Gövdesini taşın altına koyan Sayın Bahçeli’ye yedek lastik haksızlığı ve aşağılaması yaparken, Sayın Bahçeli’den ve halkın büyük bölümünden pkk nın krikosu cevabını almaz.

            Merak ettiğim bir başka konu ise, 2008 ile 2014 yılları arasında, ulusalcı, Kemalist vb. nedenlerden dolayı fetö tarafından tasfiye  edildiği söylenen 500 pilotun, bu kritik virajda üstelik yeniden dönmek için davet aldıkları halde, kaç tanesinin geri dönmek için başvuru yaptığı. 6 Eylül de yapılan ilk başvuruya sadece 6 tanesinin icabet edip, dilekçe verdiğini öğrenmiştik. Daha sonra ise bu konuda başka bir aydınlatmaya rastlayamadım. Ulusalcılık ve vatan sevgisi ile özel havayollarının dolgun ücretleri arasındaki tercih nasıl olacak merak ediyorum doğrusu. İnşallah vatan kazanır.

            Yeniden görüşebilmek dileğiyle. 14.11.2016





YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI