Bugun...



Cumhuriyet'in 100. Yılına Özgü Sanat Dolu Sergi


facebook-paylas
Güncelleme: 27-04-2024 09:15:35 Tarih: 27-04-2024 09:12

Cumhuriyet'in 100. Yılına  Özgü Sanat Dolu Sergi

Amasya’da lise öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla resimlerini sergisi düzenledi.

Aydınca Şehit Recep Bodur Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Ayçin Erdoğan önderliğinde, Cumhuriyet'in 100. yılına özgü Atatürk ve cumhuriyet tarihine dair derin felsefi dokunuşlarla hazırladıkları eserlerini sergilediler.

Amasya Park AVM’de açılşı yapılan sergiye Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Amasya Şube Başkanı Cihan Sancak, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı, sendika yönetimi, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin titizlikle hazırladığı eserler büyük ilgi gördü.

Okul Müdürü Berkay Sağlam, sergiye katılan tüm misafirlere teşekkürlerini ileterek, “100. Yıl Cumhuriyet sergimize katılan Vali yardımcımız Sayın Faruk Ekiz'e Milli Eğitim Şube müdürlerimize, İlimizde görev yapan kurum müdürlerimize, Sendika başkanlarımıza ve yönetimlerine, tüm sivil toplum temsilcilerine, bizleri yalnız bırakmayan okul müdürlerimize, Bizleri en güzel şekilde misafir eden Amasya Park Avm yönetimine ve personeline, şükranlarımızı sunuyoruz. Bu anlamlı sergiyi hazırlamak için canla başla çalışan Öğretmenimiz Ayçin Erdoğan’a, okulumuz adına çalışmaktan geri durmayan tüm öğretmen ve idareci kadromuza, okul personelimize, ter akıtan ve düşünceleri ile tüm konuklarımızı kendilerine hayran bırakan kıymetli öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nice 100. Yıllara Türkiye’m.. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır..” dedi.

Açılışın ardından katılımcılar  sergiyi gezerek eserler hakkında öğrencilerden bilgi aldılar.

 Vali Yardımcısı Ekiz ve diğer katılımcılar sergide birbirinden güzel eserleri hazırlayan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI