Bugun...



İşe Hiç Gelmeyen Personel Tespit Edildi


facebook-paylas
Tarih: 22-04-2024 09:11

İşe Hiç Gelmeyen  Personel Tespit Edildi

Amasya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerinde çalışan bir inşaat mühendisinin Şubat ayında işe girdiği ancak işe hiç başlamadığı ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi, belediye personeli arasında işe gelmeyen ve çalışma arkadaşlarının hiç tanımadığı bir inşaat mühendisinin tespit edilmesi üzerine harekete geçerek iş akdini sonlandırdı.

Başkan Sevindi, yaptığı açıklamada, "Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Sözümüzün arkasındayız. Tabi, o ekmek alın teriyle hak edildiği sürece. Göreve geldiğimizden bu yana çalışan personellerimiz ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Başkan Sevindi, "Bugün itibari ile tespit etmiş olduğumuz belediyemizin Kültür ve Sosyal İşlerinde çalışan bir inşaat mühendisi arkadaşımız var. Ve bu arkadaşımız Şubat ayında işe girmiş ancak henüz belediyemizde işe başlamamış, imza föylerinin hiç birinde imzası yok. Çalışan bu arkadaşımızla ilgili personel müdürlüğümüz gerekli tutanakları hazırlamıştır. Bu nedenle Şubat ayından beri çalıştığını gördüğümüz ancak belediyede kimsenin tanımadığı ve hiçbir şekilde işe gelmeyen bu arkadaşımızın iş akdine son vereceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Sevindi, belediye olarak çalışanların hakkını korumak ve kaynakların israf edilmesine engel olmak adına titizlikle hareket ettiklerini vurguladı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI