Bugun...



“Demokrat Anlayışla Başarıya Ulaştık"


facebook-paylas
Tarih: 18-04-2024 09:12

“Demokrat Anlayışla  Başarıya Ulaştık

Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarılı bir yerel seçim dönemini geride bıraktığını ve halkın desteğiyle Amasya'ya baharı getirdiklerini belirtti. Karagöz, özellikle Merzifon ve Gümüşhacıköy'de sosyal demokrat belediyecilik anlayışını üçüncü döneme taşıdıklarını vurguladı.

Konuşmasında başarının mimarlarına da teşekkür eden Vekil Karagöz; “Çok yoğun ve zorlu geçen bir yerel seçim dönemini Cumhuriyet Halk Partisi olarak başarılı bir şekilde geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Halkımızın göstermiş olduğu teveccühle kırk yedi yıl sonra Amasya merkez ve Taşova'ya baharı getirirken Merzifon ve Gümüşhacıköy'de sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızı üçüncü döneme taşıyoruz.

 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'yi ana muhalefet partisi yapan halkımız, vatandaşın sırtına yük olan rantçı belediyecilik anlayışına karşı sosyal demokrat belediyeciliği savunarak Amasya başta olmak üzere tüm Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisini yerelde iktidar yapmıştır. Bu başarının mimarı olan başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e olmak üzere MYK üyelerimize, parti meclisimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum’ dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI