Bugun...



CHP Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Düzenledi


facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2024 09:34:52 Tarih: 29-04-2024 09:30

CHP Merkez İlçe Danışma  Kurulu Toplantısı Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Merkez İlçe Başkanlığı, önemli bir danışma kurulu toplantısı düzenledi. Toplantı, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, CHP Amasya İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Ateş, Amasya Belediye Başkanı Avukat Turgay Sevindi ve parti üyeleri katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, toplantıya katılan konuklara teşekkür ederek, “İl Başkanımız İlker Küp, Milletvekilimiz Reşat Karagöz, Belediye Başkanımız Av.Turgay Sevindi, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız, İl ve İlçe yöneticilerimiz, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz, İl eğitim koordinatörümüz, önceki dönem İl ve İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Partili STK Başkanlarımız, Muhtarlarımız ile birlikte Amasya Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza katılan konuklarımıza teşekkür ediyor, daha güçlü bir Amasya ve Türkiye için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Bu toplantı, CHP Amasya Merkez İlçe Başkanlığı'nın, kentteki önemli konuları ve projeleri ele almak, stratejiler belirlemek ve parti içi dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlediği önemli bir etkinlik olduğu belirtildi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI