Bugun...



Hak İş Sendikası Üyeleri, 1 Mayıs’ı Kutladı


facebook-paylas
Tarih: 02-05-2024 09:17

Hak İş Sendikası Üyeleri, 1 Mayıs’ı Kutladı

HAK-İş Amasya Şubesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Dolayısıyla Çelebi Mehmet Meydanı'nda Toplandı

Amasya'da, HAK-İş Konfederasyonu Amasya İl Başkanı Tolga Öztürk ve sendika üyeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Çelebi Mehmet Meydanı'nda kutladılar.

Basın açıklamasında bulunan Öztürk, "Emeği ve alın terini asla reddetmeyen işçilerimizin 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü'nü kutluyoruz. Bugün, Filistin'deki zulme maruz kalan kardeşlerimize, işyerlerinde gece gündüz demeden emek harcayan vefakâr ve cefakâr emekçilere, birlikte yürüdüğümüz tüm kardeşlerimize Amasya Meydanı'ndan sesleniyoruz. Bugün buradayız, bugün 81 ildeyiz. Birlik, dayanışma ve mücadelemizi haykırmak için 81 ilde sizlerleyiz" dedi.

Öztürk, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü'nde HAK-İş olarak, Filistin'deki katliamları durdurmak için meydanlardan haykırmaya devam edeceklerini belirtti. "Gazze'deki onur için, özgür Filistin için, canları pahasına mücadele eden Filistinli kardeşlerimizin insan haklarının sağlanması için tüm dünya emekçilerini mücadele etmeye ve birlik olmaya davet ediyoruz" diyen Öztürk, Türkiye'nin geleceği, istikrarı, huzur ve güveni için HAK-İş olarak var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.



HABER VİDEOSU








Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI