Bugun...



Amasya Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, Samsun'daki Mitinge Katıldı


facebook-paylas
Tarih: 02-05-2024 09:14

Amasya Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, Samsun'daki Mitinge Katıldı

Memur-Sen teşkilatı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Samsun'da önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Bu anlamlı etkinlikte, Amasya Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kerem Camcı, sendika yönetimi ve üyeleri de aktif bir şekilde yer aldı.

"Emek, Vicdan, Adalet" temasıyla gerçekleştirilen miting, Samsun Kurtuluş Yolu'nda toplanan binlerce emekçinin ortak taleplerini dile getirdiği bir atmosferde geçti. Mitingde, Samsun'da gerçekleşen buluşmada, Amasya'dan da Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, 7 otobüs ile Memur-Sen'e, 4 otobüs ile de Eğitim-Bir-Sen'e katılım sağladı.

Mitingde konuşan Amasya Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kerem Camcı, vergi ve ücret adaleti ile özgür Filistin taleplerinin yükseldiği bu anlamlı günün Samsun'daki programına Amasya'dan güçlü bir katılım sağladıklarını ifade etti. Camcı, bu güçlü katılımın sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Genel Başkan Ali Yalçın'ın önderliğinde gerçekleşen mitingde, emek ve emekçinin hakları için vurgu yapılırken, dayanışmanın önemi bir kez daha ortaya konuldu. Amasya'dan katılanlar, bu önemli etkinlikte bir araya gelerek taleplerini ve beklentilerini yüksek sesle haykırdılar.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI